Antena Meniu Search
x

Anchetă la metrou după scurt-circuitul dintre staţiile Eroilor şi Politehnică. Avaria a dat peste cap traficul în Capitală

Anchetă la metrou după scurt-circuitul dintre staţiile Eroilor şi Politehnică. Avaria a dat peste cap traficul în Capitală.

Vezi și

A fost panică de dimineaţă la metrou. Un scurt-circuit în tunelul dintre staţia Eroilor şi Politehnică a oprit un tren, iar călători au fost scoşi din vagoane şi îndrumaţi către peron. La nici o oră de la incident, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anunţat că l-a dat afară pe directorul Metrorex.

Clipe de groază au trăit pasagerii un tren care la ora 5.24, mergea de la Eroilor spre Politehnică. Un jgheab de scurgere a infiltraţiilor a căzut din plafon, pe şina de tensiune şi a produs scurt circuitul. Trenul a fost oprit, iar călătorii, evacuaţi.

Primul anunţ al ministrului Transporturilor a fost chiar o demitere la vârful Metrorex, după ce a apărut avaria.

FELIX STROE, ministrul Transporturilor:

Problema e că acest lucru nu trebuia să se întâmple, de aceea există planuri de lucrări de întreţinere tremestriale, semestriale, anuale. Repet, bani au fost. Cu siguranţă s-au derulat superficial. Iată pentru ce am luat această măsură de a-i destui pe directorul general şi pe directorul de exploatare.

O anchetă condusă de un secretar de stat a început la ora 8 la Metrorex. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Anchetă la metrou după scurt-circuitul dintre staţiile Eroilor şi Politehnică. Avaria a dat peste cap traficul în Capitală