Antena Meniu Search
x

Avem SUBIECTELE de la BACALAUREAT 2017. Ce au avut de rezolvat elevii la ROMÂNĂ 

BACALAUREAT 2017 SUBIECTE ROMÂNĂ. Peste 135.000 de absolvenţii de clasa a XII-a susţin astăzi proba scrisă la Limba şi literatura română, din cadrul examenului de Bacalaureat 2017.

BACALAUREAT 2017 SUBIECTE ROMÂNĂ. Peste 135.000 de absolvenţii de clasa a XII-a susţin astăzi proba scrisă la Limba şi literatura română, din cadrul examenului de Bacalaureat 2017.

REZULTATE BAC 2017 EDU.RO Rezultatele sesiunii de BACALAUREAT 2017 sunt afişate pe 5 iulie PE SITE-UL NOSTRU şi AICI.

La Limba şi literatura română, profilul REAL, a fost aleasă VARIANTA 1. 

Pe acelaşi subiect

SUBIECTE la Limba şi literatura română, profilul UMAN

În ceea ce privește profilul uman, la subiectul I elevii au primit o poezie de Ion Vinea.

La cel de-al doilea subiect absolvenții de clasa a XII-a au avut de redactat un text argumentativ de maximum 150-300 de cuvinte în care să arate care este utilitatea activităţilor extraşcolare în educaţia cinematografică.

La cel de-al treilea subiect, tinerilor li s-a cerut să analizeze relația dintre două personaje dintr-o operă de Marin Preda într-o compunere de maximum 600 - 900 de cuvinte. Elevii puteau alege romanul "Moromeții" sau altă operă realizată de autorul menționat.

Marţi, se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă, iar miercuri va avea loc proba obligatorie a profilului. Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării este programată pentru vineri. 

Pentru susţinerea probelor scrise, în cele 439 de centre de examen, s-au înscris peste 135.000 de candidaţi din toate promoţiile.

La proba de Limba şi literatura maternă sunt înscrişi peste 6.300 de candidaţi care-şi vor redacta tezele într-una din următoarele limbi: maghiară, germană, ucraineană, sârbă, slovacă, turcă, italiană şi croată.

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 5 iulie (până la ora 16.00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16:00-20:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 10 iulie.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

CRIMĂ ABOMINABILĂ în Timiş! Un bărbat şi-a CĂSĂPIT fosta iubită, în urmă cu puţin timp. "A lovit-o cu TOPORUL direct în cap şi i-a spus că aşa-i trebuie!"

MĂCEL comis de o ROMÂNCĂ, în Italia! Femeia şi-a ÎNJUNGHIAT soţul cu 12 LOVITURI DE CUŢIT, apoi i-a tăiat ORGANELE GENITALE

22 de MORŢI şi DISPĂRUŢI, după ce o navă cu peste 170 de oameni la bord s-a SCUFUNDAT într-un lac de acumulare! Momentul tragediei a fost filmat

Avem SUBIECTELE de la BACALAUREAT 2017. Ce au avut de rezolvat elevii la ROMÂNĂ ​

BAC PE CANICULĂ! Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de ministrul Educaţiei. Sunt vizaţi elevii care susţin PROBELE SCRISE la Bacalaureat

Informaţii de ULTIMĂ ORĂ în cazul adolescentei de 14 ani din Ploieşti, LOVITĂ CU BESTIALITATE şi umilită de alte două colege (VIDEO)​

ANUNŢ BOMBĂ! Pe cine propune Ponta în funcţia de PREMIER. "Prietenii" ştiu de ce!​

IMAGINI HALUCINANTE în trafic! Familie cu copil mic, ŞICANATĂ mai mulţi kilometri de şoferul unei dube. La un moment, din autoutilitară coboară cinci gealaţi... (VIDEO)​

REGLARE DE CONTURI în Constaţa! Un bolid de peste 130.000 de euro, FĂCUT SCRUM în toiul nopţii. Cine se află în spatele ATACULUI MAFIOT

PRIMELE IMAGINI de la Parohia preotului Pomohaci, înregistrat făcându-i AVANSURI SEXUALE sexuale unui minor! REACŢIA INCREDIBILĂ a enoriaşilor (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Evenimente » Avem SUBIECTELE de la BACALAUREAT 2017. Ce au avut de rezolvat elevii la ROMÂNĂ