Antena Meniu Search
x

Un român din Spania a știut că e infectat cu coronavirus, dar tot s-a urcat în avionul spre București

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că, în cursul zilei de marți, pe Aeroportul Otopeni a aterizat un avion la bordul căruia se afla un pacient cu coronavirus, care nu a respectat recomandarea a sta în izolare 14 zile. La bordul aeronavei erau 60 de pasageri.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 17.03.2020, 16:42

Un pasager care știa că are coronavirus a aterizat pe Aeroportul Otopeni, în avion erau 60 de persoane
La bordul aeronavei erau aproximativ 60 de pasageri - MMA / Vlad Stan via Hepta
  • Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că, în cursul zilei de marți, pe Aeroportul Otopeni a aterizat un avion la bordul căruia se afla un pacient cu coronavirus, care nu a respectat recomandarea a sta în izolare 14 zile. La bordul aeronavei erau 60 de pasageri.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că, în cursul zilei de marți, pe Aeroportul Otopeni a aterizat un avion la bordul căruia se afla un român cu coronavirus, care nu a respectat recomandarea de a sta în izolare 14 zile. Românul a zburat alături de aproximativ 60 de pasageri.

Update 16:30 - Românul, născut în 1976, a venit cu un avion care aparține unui operator privat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un român din Spania a știut că e infectat cu coronavirus, dar tot s-a urcat în avionul spre București