Antena Meniu Search
x

Video Avion Tarom pe ruta Paris-București, aterizare de urgență pe aeroportul Charles de Gaulle. Un motor a fost grav avariat, după ce aeronava a lovit un stol de păsări

Momente tensionate la bordul unei aeronave Tarom care a decolat de la Paris cu destinația București. După un sfert de oră, pasagerii au fost anunțati că avionul va reveni la sol, după ce unul dintre cele două motoare a fost grav avariat.

de Redactia Observator

la 25.05.2024 , 08:29

La scurt timp după ce aeronava a decolat din Paris a lovit un stol de păsări și nu a mai putut continua cursa pentru că unul dintre cele două motoare a fost grav avariat. Piloții au luat decizia unei aterizări de urgență, înapoi pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris. 

Avion Tarom, aterizare de urgență pe Charles de Gaulle din Paris

În total, 117 pasageri se aflau la bord. Aeronava a rămas la sol pentru că nu a mai putut continua zborul iar o parte din pasageri au fost cazați la hotel. Cei care au avut nevoie să se întoarcă urgent în București au fost nevoiți să caute alte zboruri la alte companii aeriene. 

Vezi și

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Astăzi, compania Tarom ar trebui să revină cu un punct de vedere oficial și ar trebui să pună la dispoziția tuturor pasagerilor o altă cursă către București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Avion Tarom pe ruta Paris-București, aterizare de urgență pe aeroportul Charles de Gaulle. Un motor a fost grav avariat, după ce aeronava a lovit un stol de păsări