Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Avocata care a rănit un motociclist după o şicanare în Iaşi este cercetată acum pentru tentativă de omor. L-ar fi lovit intenţionat pe tânăr

Răsturnare de situaţie în cazul motociclistului lovit în urma unei şicanări în traficul din Iaşi. Avocata care era la volanul maşinii a fost reţinută. S-a schimbat inclusiv încadrarea juridică. Femeia este acum cercetată pentru tentativă de omor. 

de Clara Mihociu

la 04.06.2024 , 17:57

După ce dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel s-au făcut noi audieri, tânărul de 27 de ani de pe motocicletă a fost audiat de pe patul de spital, fiind internat în continuare la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. A fost de asemenea chemată din nou la audieri şi femeia care se afla la volanul autoturismului, vorbim despre avocata în vârstă de 41 de ani.

Avocata a fost reţinută

Au analizat apoi toate imaginile, mai ales că au apărut şi unele noi în acest caz şi de asemenea şi toate probele din dosar. În cele din urmă procurorii au decis să schimbe încadrarea juridică. Dacă iniţial era cercetată pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, pentru prima faptă s-a decis schimbarea în tentativă de omor.

Vezi și

În cele din urmă s-a decis şi reţinerea pentru 24 de ore a avocatei despre care se crede acum că ar fi făcut totul în mod intenţionat. Nu ştim încă dacă a oferit vreo explicaţie în faţa procurorilor, cert este că va ajunge în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Avocata care a rănit un motociclist după o şicanare în Iaşi este cercetată acum pentru tentativă de omor. L-ar fi lovit intenţionat pe tânăr