Antena Meniu Search
x

Video Răspunsul cutremurător al tatălui Raisei după ce poliţistul care i-a ucis copilul a trimis o scrisoare prin cere îşi cere scuze: "Să îi dea Dumnezeu putere"

"Aş da orice să pot să întorc timpul! Am greşit". Sunt cuvintele poliţistului către părinţii Raisei, fetiţa pe care a ucis-o pe trecerea de pietoni. Agentul a trimis o scrisoare de mână familiei îndurerate în care îi roagă pe părinţi să nu-l perceapă ca pe un criminal şi îi asigură că au tot sprijinul din partea lui. Răspunsul tatălui Raisei este cutremurător.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 21.01.2022, 19:16

Vezi și

La opt zile de la accidentul care a nenorocit o familie, poliţistul vinovat îşi cere iertare printr-o scrisoare. "Nu pot să mai fac nimic, aş da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar, în aceste momente, să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiţei dumneavoastră, sunt convins că o va face, şi mă rog în acelaşi timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat", scrie poliţistul în scrisoarea plină de regrete.

"A spus că dacă ar putea să dea timpul înapoi ar fi mai cumpătat, că l-ar da înapoi şi că ar fi mai bine. Dar acuma... E mult prea târziu. Mult prea târziu. Nu am ce să-i fac, îmi pare rău. El a fost omul nepotrivit la locul nepotrivit. El ştie, e convins că nu are cum printr-o scrisoare să... împace, să aline sufletele noastre", a declarat Iulian, tatăl Raisei. Săptămâna trecută, agentul, în vârstă de 27 de ani, a lovit pe o trecere de pietoni din Bucureşti două fete care traversau strada ţinându-se de mână. Surse din poliţie spun că tocmai verificase dacă măsurile anticovid sunt respectate în şcoli, inclusiv la şcoala unde învăţau fetiţele.

Poliţistul a trimis o scrisoare şi către părinţii Marinei

"Nu o să îl vedem ca pe un criminal. Noi... ce vrem să ştie el e că... nu avem ură pe el. Nu avem duşmănie pe el", mai spune tată Raisei. Martorii au spus că, după accident, poliţistul ar fi lovit-o cu piciorul pe Raisa ca să vadă dacă mai trăieşte. Poliţistul a trimis o scrisoare şi părinţilor Marinei, fata pe care a băgat-o în spital: "Nu pot să vă spun cât de mult sper să se însănătoşească şi să fie bine. Mă doare sufletul că din cauza mea suferă şi aş vrea să pot să dau timpul înapoi, însă nu pot".

"A însemnat totuşi mult pentru că a arătat că este om dincolo de uniforma pe care o poartă, dincolo de instituţia pe care o reprezintă este şi om. Noi nu avem nimic... niciun resentiment vis-a-vis de el. El pur şi simplu a greşit. El nu a făcut intenţionat asta. Ştie că este vinovat", a declarat Denisa, mama Marinei. În cele două scrisori, poliţistul şi-a exprimat dorinţa de a ajuta cele două familii. "Eu ce să-i zic? Să aibe putere să treacă peste. O să fie tare greu pentru el. Să îi dea Dumnezeu putere şi trăire să treacă peste", mai spune tatăl Raisei. Anchetatorii au încercat de trei ori să îl audieze pe agent, după ce primele două dăţi a declarat că starea emoţională nu îi permite să povestească ce s-a întâmplat. Este în prezent cercetat pentru omor din culpă, sub control judiciar. La începutul săptămânii, a intrat în concediu de odihnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Răspunsul cutremurător al tatălui Raisei după ce poliţistul care i-a ucis copilul a trimis o scrisoare prin cere îşi cere scuze: "Să îi dea Dumnezeu putere"