Antena Meniu Search
x

"Bă eşti nebun? Nu ţi-e ruşine mă?" Motociclist ameninţat de un şofer cu cuţitul, după ce s-au şicanat în trafic, în Bacău

O dispută din trafic ar fi putut să se termine grav pentru un motociclist din Bacău. Acesta a fost ameninţat cu un cuţit după ce a fost oprit la semafor de şoferul supărat. Scenele au fost filmate de un alt motociclist şi postate pe reţelele sociale. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 16.06.2022, 14:30

Vezi și

Potrivit martorilor, conflictul ar fi pornit cu câteva sute de metri înainte de incidentul de la semafor. Atât motociclistul cât şi şoferul din respectivul autoturism s-ar fi şicanat în trafic. Nu se ştie care dintre cei doi ar fi început această şicană în trafic. Ar fi frânat când unul, când celălalt, lucru care l-a enervat pe şoferul din autovehicul.

Când a prins culoarea roşie a semaforului a coborât din maşină şi a început să îl ameninţe pe tânărul de 27 de ani de pe motocicletă cu un cuţit. Aproape s-a năpustit asupra lui, i-a dresat mai multe cuvinte jignitoare, iar ceilalţi participanţi la trafic au încercat să intervină pentru a opri altercaţia înainte să degenereze.

Un alt motociclist a filmat întregul incident şi a postat imaginile pe reţelele de socializare, dar nu s-au rezumat doar la atât. Ieri, a mers la poliţie şi a făcut o plângere împotriva şoferului de 34 de ani. Poliţiştii de la Inspectaroatul Judeţean Bacău au deschis un dosar penal în acest caz pentru ameninţare şi continuă cercetările. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Bă eşti nebun? Nu ţi-e ruşine mă?" Motociclist ameninţat de un şofer cu cuţitul, după ce s-au şicanat în trafic, în Bacău