Antena Meniu Search
x

Video "Bă! Uită-te cum dă cu bâta!" Microbuz atacat în traficul din Maramureș, sub privirile călătorilor îngroziți. Motivul agresiunii este halucinant

Clipe de coșmar pentru şoferul unui microbuz, dar şi pentru pasagerii aflaţi în maşina care face curse regulate spre Baia Mare. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 08:59

Vezi și

Totul s-a întâmplat, ieri, în centrul orașului maramureșean Șomcuta Mare, chiar în momentul în care șoferul a oprit în stația de autobuz pentru a prelua pasagerii. 

Microbuz atacat cu bâta sub privirile călătorilor îngroziți

Motivul atacului este halucinant: microbuzul care transportă legal călători ar fi furat clienţii pe care atacatorii ar fi putut să-i transporte ilegal, cu autoturisme. Din fericire, bărbatul a fost vigilent şi a accelerat, reuşind astfel să scape de atacatori. A mers direct la sediul poliției. 

Scenele s-au derulat sub privirile îngrozite ale pasagerilor din microbuz, cărora nu le venea să creadă ce s-a întâmplat. Polițiștii au deschis dosar penal pe numele suspecților sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și amenințare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Bă! Uită-te cum dă cu bâta!" Microbuz atacat în traficul din Maramureș, sub privirile călătorilor îngroziți. Motivul agresiunii este halucinant