Antena Meniu Search
x

Bacalaureat 2018. Explozie la liceu, în timpul probei orale de limbă străină

Bacalaureat 2018. Explozia s-a produs Liceul cu Program Sportiv din Arad, în timp ce elevii susțineau o probă a Examenului de Bacalaureat.

Bacalaureat 2018. Explozie la liceu, în timpul probei orale de limbă străină - hepta

Bacalaureat 2018. Explozia s-a produs Liceul cu Program Sportiv din Arad, în timp ce elevii susțineau o probă a Examenului de Bacalaureat.

Elevii susțineau proba C, evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională la Bacalaureat 2018

La un moment dat, s-a auzit o explozie pe holurile Liceului cu Program Sportiv.

Imediat, polițistul care supraveghea examenul de Bacalaureat 2018 s-a deplasat în locul din care s-a auzit bubuitura. Demarând cercetările pe cont propriu, polițistul a stabilit că este vorba despre un elev în vârstă de 17 ani, elev în clasa a 9-a la Liceul cu Program Sportiv, care avea ore la etaj.

Pe acelaşi subiect

Acesta ar fi detonat două dispozitive explozie (pocnitori de mare putere) într-una din sălile de clasă ale instituției de învățământ.

Conform informațiilor furnizate de Inspecotratul de Poliție al Județului Arad, evenimentul nu s-a soldat cu pagube materiale.

După identificarea elevului făptaș, polițistul l-a amendat pe adolescent cu 500 de lei, urmând să se prezinte la școală cu părinții

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Arad au declarat  că examenul de Bacalaureat a continuat fără întrerupere.

Examenul de Bacalaureat 2018 a continuat miercuri şi joi, 21 - 22 februarie, cu evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C), conform calendarului aprobat prin ordin al ministrului Educaţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bacalaureat 2018. Explozie la liceu, în timpul probei orale de limbă străină