Antena Meniu Search
x

Video Băcăuanii primesc din nou apă cu porţia, după ce una dintre conductele principale care aprovizionează oraşul s-a spart. Culmea, ţeava trece pe sub o casă

Sute de oameni vor primi astăzi apă cu porţia, de la 6 şi până la 9 dimineaţa, după ce una dintre conductele principale de apă care aprovizionează oraşul Bacău s-a spart, ieri dimineaţă, în localitatea Mărgineni. 
 

de Redactia Observator

la 19.09.2023, 08:29

Vezi și

Defecţiunea s-ar fi produs pe un segment vechi, nemodernizat încă, la un kilometru de o altă avarie care a avut loc în data de 9 septembrie. Ţeava care s-a spart acum trece pe sub o casă şi încă nu se ştie cum locatarul a primit autorizaţie de construire. 

Lucian Stanciu, primar Bacău: S-a descoperit că principala aducţiune este sub o casă privată, recent contruită. Ne concentrăm în acest moment pe reparaţia avariei, cât şi pe problema furnizării de apă, a Companiei Regionale de Apă Bacău care nu poate să producă suficientă apă pentru a suplini aducţiunea principală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Băcăuanii primesc din nou apă cu porţia, după ce una dintre conductele principale care aprovizionează oraşul s-a spart. Culmea, ţeava trece pe sub o casă