Antena Meniu Search
x

Video "Bagă-te în faţă!" Constănțean beat la volan, cursă nebună cu poliția pe urme. Agenții au spart geamul lateral ca să-l scoată din mașină

Un bărbat de 38 de ani, beat, a fost prins şi încătuşat de către poliţiştii din Harghita, după ce a refuzat să plătească ce consumase într-un local. După o cursă nebună în trafic, agenţii au fost nevoiţi să spargă geamul maşinii pentru a-l scote din autovehicul.

de Redactia Observator

la 22.04.2024, 11:02

Vezi și

- Bagă-te în faţă, bagă-te în faţă!

- În faţa lui?

- Nu tu. Tu stai aici!

Totul a început în momentul în care bărbatul, după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice într-un local, s-a urcat la volan şi a plecat fără să plătesacă. 

Pe acelaşi subiect

Șofer urmărit pe drumurile din Harghita, prins beat la volan

Un echipaj de poliţie a mers în urma lui, iar la scurt timp a reuşit să-l oprească. Întrucât bărbatul nu a vrut să iasă din maşină, poliţiştii au fost nevoiţi să spargă geamul pentru a-l scoate din interior.

"Astăzi, 21 aprilie, în jurul orei 14.00, jandarmii din cadrul Postului Montan Lacul Roșu au fost solicitați să intervină la un bar din localitate, acolo unde, după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice, un bărbat a vrut să plece fără a achita nota de plată. Ajunși la fața locului, colegii noștri au reușit să îl convingă pe acesta să plătească, dar în scurt timp a apelat numărul unic de urgență 112 pentru a reclama faptul că două persoane îi interzic să părăsească localul. Mai mult acesta a afirmat și faptul că este sub influența băuturilor alcoolice și că nu știe unde se află.  

Imediat ce a părăsit localul, bărbatul a urcat la volanul autoturismului și a plecat pe străzile din localitate. Observând gestul bărbatului, oamenii legii au plecat în urmărirea acestuia și au reușit să îl opreacă în scurt timp, evitând astfel producerea unei tragedii. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani din județul Constanța, a refuzat la solicitarea polițiștilor sosiți la fața locului din Municipiul Gheorgheni să iasă din mașină și să se supună testării cu aparatul alcooltest, blocând ușile autoturismului. Pentru că refuzul lui a fost unul categoric, polițiștii au recurs la spargerea geamului lateral. Imediat ce a fost scos din mașină, acesta a fost încătușat iar ulterior a fost transportat la sediul Unității de Primiri Urgențe Gheorgheni pentru recoltarea de probe biologice", au transmis autoritățile.

Individul s-a ales acum cu un dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Bagă-te în faţă!" Constănțean beat la volan, cursă nebună cu poliția pe urme. Agenții au spart geamul lateral ca să-l scoată din mașină