Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului teribil din Râmnicu Vâlcea. Un şofer beat cu un bolid de lux a făcut o depăşire neregulamentară. Un bărbat de 58 de ani a murit

Un tânăr de 28 de ani, beat, a provocat un grav accident în care a implicat trei maşini şi patru oameni, printre care doi copii. Şoferul conducea o maşină de lux foarte puternică şi a făcut o manevră interzisă, în plină viteză, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Un bărbat a murit, iar o mamă şi copiii ei au ajuns la spital. 

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 19:23

Vezi și

Impactul devastator a avut loc într-o fracţiune de secundă. Şoferul maşinii de lux goneşte pe şosea, face o depăşire într-o zonă interzisă şi nu apucă să revină pe bandă - zdrobeşte o Dacia Pick Up în care era o familie cu doi copii şi o aruncă în alt vehicul. Ciocnirea a fost atât de violentă, încât maşina familiei a fost sfărâmată pe jumătate.

Un bărbat de 58 de ani şi-a pierdut viaţa

Sorin Albinaru - purtător de cuvânt ISU Vâlcea: Echipajele operative solicitate la locul evenimentului au constatat că la locul evenimentului au fost implicate trei autoturisme şi cinci ocupanţi, trei adulţi şi doi minori, dintre care un adult incarcerat. Persoana a fost extrasă inconştientă şi a fost predată cadrelor medicale care au început manevrele de resuscitare. 

Un bărbat de 58 de ani, care conducea regulamentar, nu a mai putut fi salvat, deşi medicii l-au resuscitat chiar la locul accidentului. La un pas de moarte au fost şi o mamă şi copiii ei, care au ajuns la spital, din a treia maşină lovită în impact.

Pe acelaşi subiect

Sorin Albinaru - purtător de cuvânt ISU Vâlcea: Echipajul SMURD s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe Rm. Vâlcea cu doi minori, un copil care prezenta un politraumatism şi un copil care nu avea plăgi traumatice, însoţiţi de mama acestora. care era rănită uşor. Echipajul ambulaţei SAJ a preluat o victimă de sex masculin, cu politraumatism. 

Şoferul care a provocat accidentul avea 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat

Şoferul care a provocat accidentul a scăpat cu viaţă, dar îl aşteaptă un proces pentru ucidere din culpă în circumstanţe agravante, pentru că era băut. Judecătorul poate majora, în acest caz, pedeapsa maximă de cinci ani de închisoare. 

Agent de poliție Văduva Eduard: Conducătorul auto în vârstă de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Poliţiştii au prins aproape 15.000 de şoferi sub influenţa alcoolului anul trecut. Un proiect de lege care suspendă pe viaţă dreptul de a conduce şoferilor băuţi sau drogaţi a trecut de Senat acum două luni şi aşteaptă votul din Camera Deputaţilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului teribil din Râmnicu Vâlcea. Un şofer beat cu un bolid de lux a făcut o depăşire neregulamentară. Un bărbat de 58 de ani a murit