Antena Meniu Search
x

Video Băiat de 13 ani, între viaţă şi moarte după un salt periculos într-un ştrand din Satu Mare. Copilul, aflat în tabără, a fost scos din apă de salvamar

Au fost momente de groază într-un ștrand din Satu Mare după ce un copil de 13 ani a sărit în bazin şi nu a mai ieşit la suprafaţă. Un salvamar l-a observat în apă și a început imediat manevrele de resuscitare. Apoi un elicopter SMURD a dus băiatul aflat în stare critică la spital.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 26.08.2022, 17:27

Vezi și

"Băiatul în vârstă de 13 ani se afla în tabără, alături de alţi copii. La un moment dat, a dorit să se răcorească. Astfel că a sărit de pe marginea bazinului direct în piscină. Câteva minute mai târziu, a fost văzut plutind pe luciul apei. Un salvamar i-a acordat primele îngrijiri medicale: a început manevrele de resuscitare, care au fost continuate de echipajul SMURD sosit la faţa locului", spune Simona Vasiac, reporter Observator.

Copilul este în comă, ventilat mecanic

"La ştrand a intervenit şi un elicopter SMURD care l-a transferat pe băiatul de 13 ani la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Satu Mare. Medicii spun că acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar starea lui de sănătate nu este una bună. Copilul se află în comă şi este ventilat mecanic", adaugă Simona Vasiac, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Băiat de 13 ani, între viaţă şi moarte după un salt periculos într-un ştrand din Satu Mare. Copilul, aflat în tabără, a fost scos din apă de salvamar