Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Băiat de 14 ani, reţinut de poliţişti după ce ar fi furat 17.000 de lei dintr-o maşină, în Râmnicu Vâlcea

Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au reţinut pentru 24 de ore un adolescent în vârstă de 14 ani, bănuit că în urmă cu câteva zile ar fi furat dintr-un autoturism 17.000 de lei, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 15:17

Băiat de 14 ani, reţinut de poliţişti după ce ar fi furat 17.000 de lei dintr-o maşină, în Râmnicu Vâlcea Băiat de 14 ani, reţinut de poliţişti după ce ar fi furat 17.000 de lei dintr-o maşină, în Râmnicu Vâlcea - Shutterstock

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, tânărul ar fi forţat una dintre portiere şi a luat banii pe care proprietarul i-a lăsat într-un portofel care se afla în compartimentul de pe uşă.

"În fapt, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în perioada 11 - 12 octombrie a.c., în intervalul orar 16,00 - 6,00, persoane necunoscute ar fi sustras din interiorul unui autoturism care se afla parcat pe strada Hacman din municipiul Râmnicu Vâlcea, suma de aproximativ 17.000 de lei. În acest sens, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar în urma verificărilor efectuate, a fost stabilită identitatea unui tânăr de 14 ani din localitatea Mihăeşti, bănuit de comiterea faptei", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Eduard Văduva.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe tânăr pentru 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea luării unei măsuri legale.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » Băiat de 14 ani, reţinut de poliţişti după ce ar fi furat 17.000 de lei dintr-o maşină, în Râmnicu Vâlcea