Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Băiat de 15 ani din Bucureşti, lovit de o şoferiţă în timp ce se plimba cu bicicleta în Sălişte, Sibiu. Tânăra l-a acroşat pe contrasens

Un adolescent de 15 ani din Bucureşti a fost transportat, vineri după-amiază, la spital, după ce, în timp ce se plimba cu bicicleta pe un drum judeţean din Sibiu, a fost lovit de o maşină.

de Redactia Observator

la 03.05.2024 , 15:43

- Profimedia (scop ilustrativ)

Accidentul s-a produs pe DJ 106E, în localitatea Sălişte.

"Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism, o tânără în vârstă de 24 de ani, din Dobârca, a pătruns pe contrasens şi a acroşat o bicicletă condusă din sens opus de către un adolescent în vârstă de 15 ani, din municipiul Bucureşti", a transmis IPJ Sibiu, relatează news.ro.

Un echipaj SMURD prezent la locul accidentului i-a acordat îngrijiri medicale băiatului, care prezenta escoriaţii şi un traumatism la nivelul unei mâini. El a fost transportat conştient la CPU Luther, a arătat ISU Sibiu.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Băiat de 15 ani din Bucureşti, lovit de o şoferiţă în timp ce se plimba cu bicicleta în Sălişte, Sibiu. Tânăra l-a acroşat pe contrasens