Antena Meniu Search
x

Băiatul găsit spânzurat în scara unui bloc din Ploieşti este fiul unui cunoscut fotbalist român! Sebastian a lăsat un bilet de adio

Ieri, Sebastian Pancovici a fost găsit mort, spânzurat în scara unui bloc din Ploieşti. Băiatul de 16 ani este fiul cunoscutului fotbalist Florin Pancovici.

Ieri, Sebastian Pancovici a fost găsit mort, spânzurat în scara unui bloc din Ploieşti. Băiatul de 16 ani este fiul unui cunoscut fotbalist, Florin Pancovici, care a jucat ani de zile în Liga I.

Sebastian Pancovici a fost descoperit chiar de către tatăl său, care a tăiat sfoara şi a încercat să-şi resusciteze fiul.

Un vecin a sunat la 112, la faţa locului sosind poliţia şi medicii de pe ambulanţă. Din păcate, aceştia nu au putut decât să constate decesul.

Sebastian Pancovici a fost găsit mort, spânzurat în scara unui bloc din Ploieşti

Din primele informaţii rezultă că Sebastian Pancovici a lăsat chiar şi un bilet de adio în care îşi cere scuze pentru gestul său. 

Florin Pancovici este un fotbalist cunoscut, care a jucat ani la rând în Liga I, la Gaz Metan Mediaş şi la FC Petrolul Ploieşti. Chiar dacă acum are 40 de ani, Florin Pancovici este încă jucător activ, dar în competiţia judeţeană de fotbal (AFC Brebu).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Băiatul găsit spânzurat în scara unui bloc din Ploieşti este fiul unui cunoscut fotbalist român! Sebastian a lăsat un bilet de adio