Antena Meniu Search
x

Băieţel de şase ani din Neamţ, agresat sexual de propriul său tată. Copilul a ajuns într-un centru de plasament

Un băieţel de şase ani din Neamţ nu a avut parte de bucuriile copilăriei şi nici nu a ştiut ce înseamnă să ai un părinte care să te iubească şi să aibă grijă de tine.

de Redactia Observator

la 16.02.2024, 13:13

Vezi și

Şi asta pentru că, micuţul a trăit un coşmar alături de cel care îi era tată. Bărbatul este suspectat că şi-ar fi agresat sexual copilul şi a fost luat din familie.

Agresat sexual de propriul tată

Polițiștii au fost alertați de către funcționarii din cadrul D.A.S. Roman, care au reclamat că minorul s-ar afla într-o situație de risc. „La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de poliție. Față de minor a fost luată măsura plasamentului în regim de urgență, într-un complex de servicii rezidențiale. Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, urmând ca după administrarea tuturor mijloacelor de probă să fie dispuse măsuri legale”, conform IPJ Neamț.

DGASPC Neamț a confirmat faptul că a preluat minorul din mediul familial. „Pe 12 februarie Poliția a sesizat DGASPC Neamț în legătură cu faptul că un copil de 6 ani și 4 luni, din Roman, ar fi fost victima unui abuz sexual. Au solicitat un psiholog care a asistat minorul în timpul audierilor. Ulterior acesta a fost preluat în regim de urgență fiind dus într-un centru de urgență. Deja a fost găsit un asistent maternal care îl va prelua până ce cazul va fi soluționat în instanță. Între timp se lucrează la evaluarea psihologică și socială. Din punctul nostru de vedere, important este faptul că minorul este în siguranță”, a declarat Magda Vasilache, purtător de cuvânt al DGASPC Neamț, potrivit zch.ro.

Tatăl are interdicţia de a se apropia de fiul său la mai puţin de 100 de metri şi nu are voie să îl contacteze. Cercetările continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Băieţel de şase ani din Neamţ, agresat sexual de propriul său tată. Copilul a ajuns într-un centru de plasament