Antena Meniu Search
x

Băieţelul luat de viitură la Filipeștii de Pădure, botezat de pompierul care l-a salvat de la înec (Video)

Băieţelul de 5 ani salvat, la începutul lunii august, de un pompier aflat în timpul liber, a fost botezat de militarul salvator, împreună cu părintele Valentin.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.11.2019, 15:12

Băieţelul de 5 ani salvat, la începutul lunii august, de un pompier aflat în timpul liber, a fost botezat de militarul salvator, împreună cu părintele Valentin.

Băieţelul de 5 ani care, la începutul lunii august, a fost luat de viitură împreună cu fratele de 3 ani şi tatăl lor, la Filipeştii de Pădure, în Prahova, a fost botezat de pompierul care l-a salvat de la înec.

Micuţul a fost botezat de părintele Valentin.

Copiii erau împreună cu părinții într-o căruță. Familia a vrut să traverseze râul Provița, la Filipeștii de Pădure, însă apele se umflaseră în urma ploilor torențiale.

Căruța a fost lovită de viitura puternică, iar cei doi copii au fost luați de ape.

Fraţi luaţi de viitură la Filipeștii de Pădure, împreună cu tatăl lor

Băiețelul de 5 ani a fost salvat de un pompier care era în afara serviciului, iar tatăl a fost, de asemenea, scos din apă de pompieri.

Doi copii fraţi au fost salvaţi din viitură de către pompieri, în Prahova

Situația a fost disperată în cazul copilului de 3 ani. A fost căutat timp de câteva ore și abia după lăsarea întunericului a fost găsit. 300 de pompieri au participat la operațiunea de căutare. 

Din păcate, pentru copilaş nu s-a mai putut face nimic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Băieţelul luat de viitură la Filipeștii de Pădure, botezat de pompierul care l-a salvat de la înec (Video)