Antena Meniu Search
x

Video Băiețelul sfâșiat în Dâmbovița a fost atacat de doi ciobănești caucazieni. Câinii erau liberi în curtea familiei

Incident tragic în această dimineaţă în judeţul Dâmboviţa. Un copil de 6 ani a fost ucis de câinele familiei. Vă avertizăm, urmează informaţii cu puternic impact emoţional. Minorul a fost muşcat de animal şi a murit înainte să ajungă ambulanţa. 

de Redactia Observator

la 24.01.2022, 14:22

Vezi și

Ies la iveală noi detalii în cazul tragediei din localitatea Conțești, județul Dâmbovița, acolo unde un băiețel de 6 ani a murit sfâșiat de câine. Totul s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 9.00. 

Doi ciobănești caucazieni l-ar fi atacat pe copil

Copilul ar fi ieșit singur din casă, pentru a merge în curte, într-o zonă unde părinții acestuia creșteau animale. Patru câini erau liberi, în acel moment, relatează reporterul Observator Andre Rotaru. Doi dintre ei ciobănești caucazieni. Aceștia se pare că l-ar fi atacat pe copil și i-au cauzat răni grave, în special în zona gâtului. După aproximativ 20 de minute, tatăl vitreg al copilului și-a dat seama că ceva este în neregulă, pentru că cel mic nu a mai revenit în casă, a ieșit în curte și l-a găsit pe acesta inconștient. A sunat la 112, însă medicii veniți nu au putut decât să constate decesul. 

Trupul copilului a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru necropsie, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Pe acelaşi subiect

Potrivit reporterului Observator Andre Rotaru, cei patru câini vor fi, cel mai probabil, eutanasiați.

Ce spun polițiștii dâmbovițeni

La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 09:00, Poliția Orașului Racari a fost sesizată pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către un bărbat cu privire la faptul că un minor de 6 ani, din Conțești, a fost mușcat de un câine. O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care, din primele verificări, s-a stabilit că minorul, în timp ce se afla în grădina locuinței, ar fi fost mușcat în zona gâtului de un câine al familiei care nu era legat.

În urma leziunilor, minorul a decedat. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița în vederea efectuării necropsiei. 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal și efectuează cercetări, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului. Activitatea de cercetare penală se efectuează sub coordonarea și supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Băiețelul sfâșiat în Dâmbovița a fost atacat de doi ciobănești caucazieni. Câinii erau liberi în curtea familiei