Antena Meniu Search
x

Video "Băietul matale e mort". Reacţia mamei tânărului din Vaslui, găsit îngheţat în şanţ după un pariu mortal la beţie

Pariu mortal din cauza alcoolului într-o comună din judeţul Vaslui. Trei tineri au pus prinsoare pe cine bea mai mult, iar gestul stupid l-a costat viaţa pe unul dintre ei. Băiatul, în vârstă de 24 de ani, a fost descoperit aproape dezbrăcat, îngheţat într-un şanţ. Ceilalţi doi prieteni sunt acum cercetaţi pentru ucidere din culpă.

de Lili Trifu

la 27.01.2022, 14:10

Vezi și

Petrecerea a fost organizată de un tânăr care lucrează în străinătate şi a vrut să facă un chef de despărţire cu prietenii. Printre ei, s-a numărat şi victima. Cel care a descoperit tragedia a fost chiar şeful de post din comuna Duda Epureni, care a chemat salvarea şi a anunţat familia.

Reacţia mamei când a aflat de moartea fiului

"Între două jumate, trei fără un sfert, a venit Poliţia şi mi-o bătut la uşă. Deci am sărit imediat, suspans, şi zic ce se întâmplă? Am ieşit afară şi zice unde-i băiatul matale? Zic, ce se întâmplă? Ce se întâmplă? Şi atunci zice - băietul matale e mort. Că-l văzuseră în şanţ", povesteşte mama victimei. "Echipajul a găsit victima fără semne vitale, căzut în şanţ şi cu picioarele în afara şanţului", a declarat dr. Daniel Ungureanu, SAJ Vaslui.

Tânărul, abandonat în frig, la 200 de metri de casă

Pe acelaşi subiect

Amicii de pahar ar fi decis să-l scoată pe băiat afară, în frig, şi l-au abandonat pe marginea drumului. Gerul i-a fost fatal. "La 200 de metri distanţă. Dacă veneau şi-mi spuneau, mă duceam şi-l luam eu, în ce hal era acolo. Era cu burta goală, cu spatele gol, descălţat, fără geacă pe dânsul", spune bunicul victimei.

Vecinii cred că victima a fost jefuită

Unii vecini spun că băiatul ar fi fost şi jefuit. Tatăl unuia dintre prieteni susţine însă că toţi erau beţi şi fiecare a încercat să ajungă acasă cum a putut. "Era un băiat foarte cuminte, cuminte de tot. O fi avut la dânsul câţiva bani, telefonul. Şi-or bătut joc de el, pur şi simplu", este de părere un localnic. "Copchii nu erau răi. Asta prostie au făcut pentru că nu l-o dus, să-l fi lăsat undeva, să nu îngheţe", comentează o vecină. "Acasă au băut cât au băut, au găsit ţuică. Şi cu berea care a fost au căzut în bâlbâială. Nu s-au bătut, nu s-au certat, nu nimic absolut", spune tatăl unui prieten.

La autopsie, medicii legişti au constatat că băiatul a murit îngheţat. Ceilalţi doi tineri sunt cercetaţi sub control judiciar pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » "Băietul matale e mort". Reacţia mamei tânărului din Vaslui, găsit îngheţat în şanţ după un pariu mortal la beţie