Antena Meniu Search
x

Video Trei tineri din Vaslui au pariat pe cine bea mai mult. Unul a fost găsit îngheţat într-un şanţ, ceilalţi sunt cercetaţi pentru omor

Pariu cu final tragic între trei prieteni din judeţul Vaslui. Tinerii au pus un pariu pe viaţă şi pe moarte: au vrut să afle care poate să bea cel mai mult. Cel mai mare dintre ei, în vârstă de 24 de ani şi-a pierdut cunoştinţa după câteva pahare. Amicii lui s-ar fi gândit să-l trezească, aşa că l-ar fi scos pe jumătate dezbrăcat afară şi l-ar fi abandonat într-un şanţ. Bărbatul a fost găsit îngheţat de poliţiştii din comună.

de Angela Bertea

la 25.01.2022, 13:53

Vezi și

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele tinerilor din Duda, judeţul Vaslui, pentru ucidere din culpă, o infracţiune care se pedepseşte cu închisoare. Momentan aceştia se află sub control judiciar, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate modul în care a ajuns tânărul în şanţ: dacă a plecat voluntar din locuinţă sau dacă a fost scos şi abandonat acolo.

La autopsie, legiştii ar fi constatat că tânărul a murit îngheţat.

Din primele informaţii, se pare că cei trei s-au întâlnit acasă la unul dintre aceştia, ar fi consumat băuturi alcoolice şi ar fi pus chiar şi un pariu pentru "care reuşeşte să consume mai multe pahare". Un pariu care s-a dovedit fatal pentru unul dintre ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Trei tineri din Vaslui au pariat pe cine bea mai mult. Unul a fost găsit îngheţat într-un şanţ, ceilalţi sunt cercetaţi pentru omor