Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Bancomat aruncat în aer, în Constanţa. Poliţie, filtre şi trupe Antitero: o echipă a SRI va preleva probe pentru a stabili tipul explozibilului folosit

E alertă de grad 0 în judeţul Constanţa, în comuna Castelu. Un bancomat montat în clădirea Poliţiei Locale a fost aruncat în aer.

De Andreea Filip la 18.11.2022, 13:21
Vezi și

UPDATE: Firele de la camerele de supraveghere din zonă ar fi fost tăiate înainte ca bancomatul să fie aruncat în aer. În urmă cu două săptămâni, persoane neidentificate au forţat bancomatul. Atunci, Poliţia Locală a anunţat Poliţia Naţională, dar nu a fost luată nicio măsură.

Potrivit primelor informaţii, incidentul s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 03:15. Nu se ştie deocamdată ce sumă a fost sustrasă, dar cercetările sunt în plină desfăşurare. Zona este împânzită de camere de supraveghere, astfel că misiunea poliţiştilor de a identifica făptaşul nu va fi una extrem de dificilă.

Conform primelor informaţi ar fi vorba despre o singură persoană care ar fi comis fapta. Zona a fost împânzită de poliţişti, trupe Antitero şi câini de urmă. La faţa locului este aşteaptă o echipă a SRI pentru a preleva probe şi pentru a stabili ce fel de explozibil s-a folosit.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bancomat aruncat în aer, în Constanţa. Poliţie, filtre şi trupe Antitero: o echipă a SRI va preleva probe pentru a stabili tipul explozibilului folosit