Antena Meniu Search
x

Bărbat din Arad, bătut de soţie în plină stradă. Femeia a sărit pe el cu palmele şi cu pumnii (Video)

Un incident mai rar întâlnit s-a produs, în cursul zilei de joi, în municipiul Arad, unde un bărbat a fost luat la bătaie, în plină stradă, de soţia lui.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 25.07.2019, 19:19

Femeia care şi-a bătut bărbatul a fost amendată
Bărbatul a încasat cu stoicism loviturile primite din partea soţiei - Arad Online

Un incident mai rar întâlnit s-a produs, în cursul zilei de joi, în municipiul Arad, unde un bărbat a fost luat la bătaie, în plină stradă, de soţia lui.

Nu se ştie motivul care a dus la producerea incidentului. Cert este că femeia a sărit pe bărbat cu palmele şi cu pumnii.

Soţia bărbatului bătut, amendată de poliţiştii arădeni

Conform Arad Online, incidentul a făcut deliciul spectatorilor de ocazie care nu au ratat posibilitatea de a-l vedea cum stă pasiv în faţa puhoiului de lovituri.

În cele din urmă, un trecător a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar un echipaj de la Poliţia Locală Arad şi-a făcut apariţia la faţa locului.

Oamenii legii au amendat-o pe femeie pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, urmând să se stabilească dacă bărbatul acceptă să depună plângere şi pentru comitere de alte infracţiuni precum vătămare corporală sau loviri şi alte violenţe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Bărbat din Arad, bătut de soţie în plină stradă. Femeia a sărit pe el cu palmele şi cu pumnii (Video)