Antena Meniu Search
x

Bărbat arestat după ce a fost prins în flagrant când primea din Olanda 4 kilograme de droguri

Un bărbat a fost arestat preventiv de Tribunalul Bucureşti după ce a fost prins în flagrant când a ridicat un colet expediat din Olanda şi în care se afla cantitatea de patru kilograme de droguri cunoscute sub denumirea generică de "cristal", a anunţat, luni, DIICOT.

de Redactia Observator

la 20.11.2023, 15:14

Bărbat arestat după ce a fost prins în flagrant când primea din Olanda 4 kilograme de droguri
- Agerpres

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis Agerpres, sâmbătă, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic intern şi internaţional de droguri de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

"S-a reţinut că vineri inculpatul a fost prins în flagrant, în judeţul Alba, după ce a ridicat un colet expediat din Olanda, introdus în ţară prin intermediul unei firme de transport, în care se aflau disimulate cantităţile de peste 4 kilograme droguri de mare risc ( 3-CMC şi 4-CMC, cunoscute sub denumirea generică de cristal) şi 10 grame substanţă psihoactivă (2 MMC). De asemenea, în autoturismul inculpatului au fost identificate şi ridicate sumele de 2.700 euro şi 4.000 lei", precizează anchetatorii.

Tot sâmbătă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile, informează procurorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat arestat după ce a fost prins în flagrant când primea din Olanda 4 kilograme de droguri