Antena Meniu Search
x

Video Bărbat aruncat prin parbriz, într-un accident grav în Dâmboviţa. Alţi doi răniţi, după ce şoferul ar fi adormit la volan şi s-a răsturnat cu duba

Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara şoselei. Vă avertizăm urmează imagini cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 07:56

Vezi și

Accidentul s-a petrecut între comunele Lungulețu și Slobozia Moară, din judeţul Dâmboviţa. Se pare că şoferul unei dube a pierdut controlul volanului, a părasit partea crosabilă şi s-a răsturnat pe un drum lăturalnic. Martorii spun că şoferul ar fi adormit la volan.

În urma accidentului un pasager a fost proiectat prin parbrizul maşinii. Bărbatul, împreună cu alte două victime, au suferit răni grave şi au fost transportaţi la spital. Poliţiştii cercetează toate împrejurările pentru a afla cum s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bărbat aruncat prin parbriz, într-un accident grav în Dâmboviţa. Alţi doi răniţi, după ce şoferul ar fi adormit la volan şi s-a răsturnat cu duba