Antena Meniu Search
x

Video Bărbat bătut cu bestialitate în plină stradă, la Constanţa. Agresorii sunt doi cămătari, tată şi fiu: victima le datora bani

Doi cămătari, tată şi fiu, au ajuns după gratii după ce au bătut cu bestialitate un bărbat. S-a întâmplat ziua în amiaza mare, pe o stradă din Constanţa. După ce i-au aplicat "lecţia", cei doi şi-au lăsat victima în agonie şi fără niciun ban.

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 14:45

Vezi și

Este vorba despre doi bărbaţi, unul de 57 de ani şi altul de 29 de ani. Aceştia au bătut în plină stradă un bărbat în vârstă de 44 de ani, care le datora bani. După ce l-au bătut, agresorii i-au sustras suma de 3.200 de lei în contul datoriei. Victima are leziuni care necesită aproximativ 45 de zile de îngrijiri medicale.

Ce au găsit anchetatorii la percheziţii

La percheziţiile domiciliare, anchetatorii au găsit la cei doi bărbaţi un autoturism, 800 de lei, două telefoane mobile, precum şi mai multe înscrisuri cu valoare probatorie. Cei doi au fost arestaţi pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat bătut cu bestialitate în plină stradă, la Constanţa. Agresorii sunt doi cămătari, tată şi fiu: victima le datora bani