Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat din Buzău amendat de 440 de ori pentru o Dacie transformată în coteţ de găini

Un bărbat din Buzău a primit 440 de amenzi pentru lipsa rovinietei după ce un alt şofer i-a clonat numerele de înmatriculare şi a circulat timp de 7 ani fără să fie verificat.

de Redactia Observator

la 24.10.2018 , 12:02

Bărbat din Buzău amendat de 440 de ori pentru o Dacie transformată în coteţ de găini Bărbat din Buzău amendat de 440 de ori pentru o Dacie transformată în coteţ de găini - Arhivă

Un bărbat din Buzău a primit 440 de amenzi pentru lipsa rovinietei după ce un alt şofer i-a clonat numerele de înmatriculare şi a circulat timp de 7 ani fără să fie verificat.

Povestea tragi-comică a bărbatului din Buzău a început în anul 2010 atunci când a început să primească primele amenzi pentru lipsa rovinietei.

La acea vreme, bărbatul încă mai conducea autoturismul marca Dacia 1300, cu numărul de înmatriculare BZ 05 TRI, şi a considerat că amenzile sunt reale.

Articolul continuă după reclamă

Deşi nu era sigur că el este cel care a fost prins fără rovinietă, bărbatul din satul Gura Teghii a achitat amenzile după ce a confruntat numarul de înmatriculare al maşinii cu cel notat în procesul-verbal.

Pe acelaşi subiect

Totuşi, anii au trecut, iar buzoianul a transformat bătrâna Dacie în coteţ de găini. Cu toate acestea, a continuat să primească amenzi pentru lipsa rovinietei până ce numărul proceselor-verbale a ajuns la 440.

Numere de înmatriculare clonate de un şofer din Buzău

Dator vândut statului român, bărbatul din Gura Teghii a plecat chiar la muncă în străinătate pentru a-şi putea plăti datoriile, dar şi avocaţii angajaţi pentru a contesta în instanţă amenzile.

La un moment dat, buzoianul a rămas fără bani, iar statul l-a executat silit.

La sfârşitul anului 2016, bărbatul a angajat un alt avocat care a mers la sursa problemei şi, în urma unei anchete, a descoperit că numărul de înmatriculare al maşinii transformate în coteţ fusese clonat de un alt şofer, notează adevarul.ro.

În fapt, în cei şapte ani în care buzoianul a primit 440 de amenzi pentru lipsa rovinietei, un alt şofer din Buzău, posesor al unui autoturism marca Dacia Logan cu numărul de înmatriculare BZ 05 TRL a fost cel care a circulat zi de zi fără rovinietă, fiind prins de sute de ori.

Litera 'L' din numărul de înmatriculare a fost modificată astfel încât să pară 'I', iar drept urmare, toate amenzile pe care ar fi trebuit să le primească şoferul cu Logan s-au dus către şoferul cu Dacia transformată în coteţ.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Bărbat din Buzău amendat de 440 de ori pentru o Dacie transformată în coteţ de găini