Antena Meniu Search
x

Video Bărbat căutat de pompieri după ce a căzut de pe o punte improvizată. În trecut ar fi cerut autorităților de mai multe ori să remedieze situația

Autorităţile sunt în alertă! Un bărbat din Argeş a încercat să traverseze pârâul Valea Iaşului, însă a căzut de pe o punte improvizată. Bărbatul în vârstă de 47 de ani locuia în apropiere şi folosea zilnic podeţul respectiv. Acum ar fi alunecat şi a căzut în apă. Mai multe echipaje ISU au ajuns de urgenţă la faţa locului şi l-au căutat până noaptea târziu, însă fără rezultat. 

de Redactia Observator

la 21.01.2023, 09:54

Vezi și

În această perioadă, din cauza ploilor, debitul apei este foarte crescut. Oamenii din zonă spun că puntea respectivă avea nevoie de reparaţii. Chiar bărbatul dispărut în apă ar fi făcut mai multe sesizări la autorităţile locale, fără prea mult succes însă. 

"Pompierii au fost solicitaţi să intervină în municipiul Curtea de Argeş, strada Izvoru de Apă, pentru căutarea unei persoane căzută în pârâul Valea Iaşului. Din primele informaţii ar fi vorba despre un bărbat. În aceste momente salvatorii efectuează căutări pe cursul apei", precizează ISU Argeş.

La faţa locului, pompierii intervin cu o autospecială de intervenţie, o barcă şi un echipaj SMURD. Reprezentanţii ISU Argeş susţin că nivelul apei a crescut în această perioadă, având în vedere şi avertizările meteorologice.

"Din nou amintim cetăţenilor că în cazul avertizărilor meteorologice şi hidrologie de precipitaţii abundente, viscol puternic la altitudini de peste 1.700 metri şi, respectiv, scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din această perioadă, trebuie avut în vedere câteva măsuri preventive care îi pot menţine în siguranţă", mai transmite ISU Argeş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat căutat de pompieri după ce a căzut de pe o punte improvizată. În trecut ar fi cerut autorităților de mai multe ori să remedieze situația