Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Urmărire ca în filme la Tulcea, cu un Mercedes neîmatriculat. Un echipaj al Poliţiei de Frontieră a fost ameninţat cu toporul

Un bărbat din Tulcea este anchetat după ce a ameninţat cu toporul un echipaj al Poliţiei de Frontieră care urmărise un şofer fără permis.

de Redactia Observator

la 24.11.2017 , 15:30

Un bărbat din Tulcea este anchetat după ce a ameninţat cu toporul un echipaj al Poliţiei de Frontieră care urmărise un şofer fără permis. Acesta circula cu o maşină neînmatricultă şi a refuzat să oprească la somaţiile oamenilor legii.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, cu o zi în urmă un echipaj al Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea a somat să oprească pentru control un autoturism Mercedes, cu numere de înmatriculare provizorii. Şoferul maşinii a ignorat semnalele poliţiştilor de frontieră şi a continuat deplasarea în viteză, fapt pentru care oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului, reuşind să-l oprească după aproximativ 100 de metri.

Cu ocazia legitimării, bărbatul aflat la volanul autoturismului a prezentat o carte de identitate şi un permis de conducere care, în urma verificărilor, a rezultat că nu îi aparţineau. Pe timpul legitimării, din curtea imobilului în faţa căruia se afla oprit autoturismul a ieşit un bărbat care s-a îndreptat către unul dintre poliţiştii de frontieră adresând injurii şi ameninţându-l cu un topor. Colega din echipaj a poliţistului de frontieră a intervenit, blocând atacul bărbatului, care a fost imobilizat imediat de cei doi poliţişti.

Articolul continuă după reclamă

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Urmărire ca în filme la Tulcea, cu un Mercedes neîmatriculat. Un echipaj al Poliţiei de Frontieră a fost ameninţat cu toporul