Antena Meniu Search
x

Bărbat de 31 de ani, scos fără viaţă din albia râului Bistriţa. O femeie a descoperit cadavrul şi a alertat poliţia

Trupul neînsufleţit al unui bărbat de 31 de ani, găsit de o femeie în albia râului Bistriţa, în localitatea Poiana Teiului.

de Redactia Observator

la 20.02.2023, 11:33

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, luni dimineaţă, de o femeie, în albia râului Bistriţa, în localitatea Poiana Teiului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"În jurul orei 09,00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Teiului au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 31 de ani, din Poiana Teiului, cu privire la faptul că în albia râului Bistriţa a fost identificat corpul unei persoane. La acest moment se desfăşoară activităţi în vederea extragerii trupului şi identificării persoanei în cauză", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, potrivit Agerpres.

Poliţiştii iau în calcul ipoteza că este vorba despre un bărbat din zona Dornelor, judeţul Suceava, care a dispărut de câteva zile de acasă.

Ancheta continuă în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă.

Pe acelaşi subiect

Cadavrul altui bărbat de 31 de ani, găsit pe malul râului Vişeu, în Maramureş

Un alt bărbat de 31 de ani a fost găsit fără viaţă de o persoană pe malul râului Vişeu, în vecinătatea comunei Leordina, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

"Poliţiştii Secţiei 4 Leordina au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că pe malul albiei râului Vişeu din comuna Leordina, a fost găsită o persoană decedată. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că victima este un bărbat de 31 de ani din Leordina. Acesta a fost găsit de un bărbat în albia râului, moment în care l-a tras la mal. Un echipaj S.M.U.R.D. a efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul bărbatului", a spus Ionela Cozma.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului din municipiul Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării necropsiei.

"În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă", a mai adăugat Ionela Cozma. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bărbat de 31 de ani, scos fără viaţă din albia râului Bistriţa. O femeie a descoperit cadavrul şi a alertat poliţia