Antena Meniu Search
x

Bărbat de 35 de ani, din Prahova, acuzat că și-a violat în repetate rânduri fiica de 9 ani. I-ar fi supus la bătăi crunte pe ceilalți doi copii și pe mama lor

Un bărbat de 35 de ani din Prahova a fost aresta preventiv, acuzat că și-a violat fiica de doar 9 ani în repetate rânduri. Suspectul, tată a trei copii, este acuzat, de asemenea, că își bătea crunt ceilalţi doi copii dar și pe mama acestora.

de Redactia Observator

la 14.02.2024, 13:16

Bărbat de 35 de ani, din Prahova, acuzat că și-a violat în repetate rânduri fiica de 9 ani. I-ar fi supus la bătăi crunte pe ceilalți doi frați și pe mama lor
Bărbat de 35 de ani, din Prahova, acuzat că și-a violat în repetate rânduri fiica de 9 ani. I-ar fi supus la bătăi crunte pe ceilalți doi frați și pe mama lor - Shutterstock (poză ilustrativă)

”La data de 13 februarie a.c., poliţiştii Biroului pentru Combaterea Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului Ploieşti au pus în executare 5 mandate de percheziţii domiciliare, în municipiul Ploieşti şi în comuna Ariceştii Rahtivani, la domiciliile unei persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni. În fapt, bănuitul, un bărbat de 35 de ani din municipiul Ploieşti, în cursul anului 2023, ar fi săvârşit mai multe infracţiuni precum viol, agresiune sexuală în formă continuată, corupere a minorului în formă continuată, rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie în formă continuată. La sediul unităţii de poliţie au fost conduse 3 persoane, în vederea audierii”, informează, miercuri, oficiali din cadrul Poliţiei Judeţene Prahova. 

Și-ar fi violant fiica de 9 ani 

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că bărbatul este tatăl a trei copii, două fetiţe cu vârste de 7 şi 9 ani şi un băiat de 10 ani, pe care îi agresa în mod constant.

Fiica cea mare a fost, de asemenea, victima abuzurilor sexuale ale tatălui. Abuzurile se petreceau în condiţiile în care cei trei copii locuiau şi cu mama, care era, la rândul ei, agresată fizic, au precizat sursele citate.

În baza probatoriului administrat, iniţial suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior Judecătoria Ploieşti emiţând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat de 35 de ani, din Prahova, acuzat că și-a violat în repetate rânduri fiica de 9 ani. I-ar fi supus la bătăi crunte pe ceilalți doi copii și pe mama lor