Antena Meniu Search
x

Bărbat de 41 de ani din Galaţi, arestat preventiv după ce şi-a snopit în bătaie mama, cu o lopată

Incident şocant în Galaţi. Un bărbat de 41 de ani a fost arestat preventiv, după ce şi-a agresat mama cu o lopată. 

de Redactia Observator

la 13.06.2023, 16:01

Bărbat de 41 de ani din Galaţi, arestat preventiv după ce şi-a snopit mama în bătaie cu o lopată - Shutterstock

Un bărbat de 41 de ani din judeţul Galaţi a fost arestat preventiv, după ce şi-a agresat mama cu o lopată, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi. Potrivit sursei citate, Secţia 5 Poliţie Rurală Rădeşti a fost sesizată prin intermediul 112 cu privire la faptul că în satul Chiraftei, comuna Măstăcani, judeţul Galaţi, o femeie a fost agresată fizic de fiu, la adresa de domiciliu.

Scandalul a pornit în curtea femeii

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 41 de ani, şi-a lovit mama, o femeie de 63 de ani, cu o lopată peste corp, în timp ce aceştia se aflau în curtea proprie.

Femeia, care prezenta urme de violenţă la nivelul membrului superior stâng şi a membrului inferior drept, a fost preluată de un echipaj medical de la ambulanţă şi transportată la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost condus la sediul Postului de Poliţie Măstăcani pentru audieri, fiind efectuată totodată şi cercetarea la faţa locului, potrivit Agerpres. A fost întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie, iar după administrarea materialului probator în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului de 41 de ani, care a fost apoi condus şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi.

Ulterior, cel reţinut a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, iar la Judecătoria Târgu Bujor a fost dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bărbat de 41 de ani din Galaţi, arestat preventiv după ce şi-a snopit în bătaie mama, cu o lopată