Antena Meniu Search
x

Bărbat de 63 de ani din Dolj, acuzat de pedofilie. Ar fi agresat sexual trei copii cu vârste între 5 și 8 ani

Un bărbat de 63 de ani a fost reținut de polițiștii din Dolj, fiind bănuit de corupere și agresiune sexuală asupra unor copii cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani.

de Redactia Observator

la 20.07.2022, 15:36

Maşina poliţie
Bărbat de 63 de ani din Dolj, acuzat de pedofilie - Inquam Photos / George Calin

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii din Craiova au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 63 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi agresiune sexuală. Polițiștii au făcut marți o percheziție în locuinţa bărbatului, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare.

Bărbatul a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de corupere sexuală a minorilor şi o infracţiune de agresiune sexuală, potrivit mediafax.ro. Acesta este suspectat că în 4 iulie a agresat sexual, în locuința sa, un băiat și o fată, de 5 şi 6 ani, din Craiova, iar în luna mai ar fi procedat similar cu o fată de 6 ani.

Bărbatul, reţinut pentru 24 de ore

Tot din cercetări poliţiştii au stabilit că, în acest an, bărbatul, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale împreună cu o altă fată de 8 ani, ar fi atins-o în zone intime și s-ar fi dezbrăcat în fața acesteia. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat de 63 de ani din Dolj, acuzat de pedofilie. Ar fi agresat sexual trei copii cu vârste între 5 și 8 ani