Antena Meniu Search
x

Bărbat de 72 de ani din Iași, arestat după ce a început să sărute și să mângâie o fată de 14 ani, în plină stradă

Un bărbat de 72 de ani a fost arestat preventiv după ce a agresat sexual o fată de 14 ani, fapta având loc în judeţul Iaşi, el acostând-o pe victimă pe stradă, a mângâiat-o pe corp şi a sărutat-o pe gură şi pe obraji, transmite news.ro.

De Redactia Observator la 09.12.2022, 15:17
adolescentă
Bărbat de 72 de ani din Iași, arestat după ce a început să sărute și să mângâie o fată de 14 ani, în plină stradă - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că un bărbat de 72 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală.  

“În data de 30.11.2022, ora 16:00, inculpatul C.M., în vârstă de 72 de ani, a acostat victima minoră D.G., în vârstă de 14 ani, în timp ce aceasta se îndrepta către un magazin alimentar din comuna Deleni, a constrâns-o, prin imobilizare, ţinând-o strâns de mâini, a mângâiat-o pe corp şi a sărutat-o pe gură şi obraji”, se arată în comunicat. 

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Hârlău care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bărbat de 72 de ani din Iași, arestat după ce a început să sărute și să mângâie o fată de 14 ani, în plină stradă