Antena Meniu Search
x

Bărbat de 74 de ani, din Alba, în stare gravă după ce a fost lovit de un șofer beat. Bătrânul mergea liniștit pe marginea drumului

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 704 A, în afara localității Pianu, a avut loc un accident rutier.

Bărbat de 74 de ani, din Alba, în stare gravă după ce a fost lovit de un șofer beat. Bătrânul mergea liniștit pe marginea drumului

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 704 A, în  afara localității Pianu, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că P.I., de 38 de ani, din comuna Pianu, în timp ce conducea un autoturism, l-a surprins şi accidentat pe un bărbat de 74 de ani, din aceeaşi comună, care circula pe marginea carosabilului, în aceeaşi direcţie de mers, trăgând un cărucior cu lemne.

În urma accidentului, bărbatul de 74 de ani a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, care a mai fost cercetat pentru infracţiuni rutiere, poliţiştii din Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 3 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbat de 74 de ani, din Alba, în stare gravă după ce a fost lovit de un șofer beat. Bătrânul mergea liniștit pe marginea drumului