Antena Meniu Search
x

Bărbat din Bistriţa-Năsăud, cu arsuri pe jumătate din corp, după ce a încercat să aprindă focul la centrală cu combustibil

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a ajuns vineri după-masă la spital în stare gravă, după ce a încercat să aprindă focul la o centrală cu combustibil. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 10.02.2023, 19:06

SMURD
Bărbat cu arsuri pe 40% din corp după ce a încercat să aprindă focul la o centrală cu combustibil - Shutterstock

"Astăzi, 10 februarie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Din primele date, un bărbat de 59 de ani, din Feldru, care se afla în locuinţa sa şi ar fi încercat să aprindă focul cu combustibil, la o centrală, a suferit arsuri. Acesta a fost preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările continuă pentru a fi stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

La caz au intervenit echipajul de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim-ajutor ale SMURD. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, bărbatul a fost găsit inconştient, cu arsuri pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului. Pacientul a fost intubat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, pentru continuarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat din Bistriţa-Năsăud, cu arsuri pe jumătate din corp, după ce a încercat să aprindă focul la centrală cu combustibil