Antena Meniu Search
x

Video Bărbat din Olt, filmat în timp ce îşi loveşte cu bestialitate calul. Imaginile au devenit virale pe internet

Un bărbat în vârstă de 30 de ani este cercetat de poliţiştii din Olt pentru că şi-a bătut calul, agresiunea fiind filmată de un martor şi postată de o reţea socială, News.ro.

de Redactia Observator

la 17.10.2022, 12:54

Vezi și

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că Biroul pentru Protecţia Animalelor s-a sesizat după apariţia pe o reţea socială a unor imagini în care un cal este bătut, fapta având loc în comuna Dobrosloveni. 

Bărbatul a lovit de mai multe ori animalul, cu un par

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 30 ani, din comuna Dobrosloveni, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei cabaline”, a anunţat IPJ Olt. 

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru calul agresat şi pe numele bărbatului au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de rănire cu intenţie a animalelor şi schingiurea animalelor,

În imaginile postate pe o reţea de socializare se observă cum bărbatul respectiv îşi loveşte de mai multe ori cu un par calul înhămat la căruţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bărbat din Olt, filmat în timp ce îşi loveşte cu bestialitate calul. Imaginile au devenit virale pe internet