Antena Meniu Search
x

Bărbat din Pitești, reținut de polițiști, după ce a amenințat mai mulți trecători cu un cuțit. O femeie a făcut atac de panică

Un bărbat care ameninţa trecătorii cu cuţitul, luni seara, într-un pasaj pietonal din municipiul Piteşti, a fost imobilizat de poliţişti, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 19:09

O femeie a făcut atac de panică
Bărbat din Pitești, arestat de polițiști, după ce a amenințat mai mulți trecători cu un cuțit - Shutterstock

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, incidentul a avut loc în pasajul pietonal subteran "Magnolia", aflat în zona centrală a municipiului.

"În această după-amiază, în jurul orei 17:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, înarmat cu un cuţit, ar adresa ameninţări unor persoane aflate într-un pasaj pietonal din municipiul Piteşti. La faţa locului s-au deplasat, cu operativitate, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, care au identificat persoana în cauză, un bărbat de 40 de ani, din Piteşti, au imobilizat-o şi au condus-o la sediul poliţiei, pentru audieri", au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, o femeie cu atac de panică a primit îngrijiri medicale la faţa locului, însă nicio persoană nu a suferit leziuni. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bărbat din Pitești, reținut de polițiști, după ce a amenințat mai mulți trecători cu un cuțit. O femeie a făcut atac de panică