Antena Meniu Search
x

Bărbat din Turcia, urmărit internaţional, prins de poliţiştii români. I-au dat de urmă la Constanţa, unde venise la muncă

Un cetăţean turc urmărit internaţional pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi înşelăciune a fost depistat de poliţiştii de Imigrări şi din cadrul IPJ Constanţa, a informat sâmbătă Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI).

de Redactia Observator

la 08.10.2022, 16:55

masina de politie cu semnalele luminoase in functiune
Bărbat din Turcia, urmărit internaţional, prins în România - Shutterstock (scop ilustrativ)

La data de 7 octombrie a.c., în municipiul Constanţa, poliţiştii Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Constanţa, în cooperare cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, au depistat un bărbat, de 40 de ani, cetăţean turc, cu reşedinţa în municipiul Constanţa, faţă de care autorităţile judiciare din Turcia au cerut arestarea provizorie, în vederea extrădării, se arată într-un comunicat transmis de IGI.

Cetăţeanul turc venise în România, la muncă

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 16 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor tâlhărie calificată, de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi înşelăciune. Acesta a intrat legal în România, în scop de muncă şi beneficia de drept de şedere, relatează Agerpres. Cetăţeanul turc a fost predat poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea continuării demersurilor, în favoarea autorităţilor din Turcia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bărbat din Turcia, urmărit internaţional, prins de poliţiştii români. I-au dat de urmă la Constanţa, unde venise la muncă