Antena Meniu Search
x

Bărbat găsit mort în râul Moldova, într-o localitate din Neamț. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost scos de pompieri, sâmbătă, din râul Moldova, după ce aceştia au fost sesizaţi de un apel la 112 care semnala existenţa unei persoane în apă, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ. Tragedia a avut loc în localitatea Roman, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 21.01.2023, 17:31

Pompier
La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri - Profimedia

"La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o ambulanţă SMURD TIM, un autoturism de serviciu şi o barcă. Cu ajutorul bărcii, pompierii au scos din apa râului Moldova un bărbat fără semne vitale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, unde urmează să fie stabilită cauza decesului. Poliţiştii urmează să stabilească identitatea bărbatului şi vor continua cercetările în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat găsit mort în râul Moldova, într-o localitate din Neamț. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă