Antena Meniu Search
x

Bărbat, găsit mort în casa din Gorj, alături de unul dintre câinii săi. Nicolaie nu mai fusese văzut afară de zile bune

Un bărbat din Peştişani, Gorj, a fost găsit mort în casă, alături de unul dintre câinii săi. Omul nu mai fusese văzut de zile bune de către vecini, care nu aveau curajul să intre în curte din cauza celor 20 de câini pe care Nicolaie G. îi creștea în gospodăria sa.

de Monica Palade

la 09.12.2021, 16:42

Bărbat, găsit mort în casa din Gorj, alături de unul dintre câinii săi. Nicolaie nu mai fusese văzut afară de zile bune - Shutterstock

Bărbatul se mutase aici din Bistriţa Năsăud, fiind căsătorit cu Luminiţa Brâncuși, o nepoată a marelui sculptor. Într-un final, oamenii au anunţat autorităţile.

„Nu l-am văzut de zile bune, cred că vreo săptămână a trecut. Eu sunt un nepot al doamnei Luminița, cu care a trăit dumnealui până la moartea dânsei și suntem și vecini. Nu l-a mai văzut nimeni nici la pâine, nici pe stradă. Am contactat alte rude și mi-au spus că nici ei nu au putut să ia legătura cu el. Nimeni nu mai știa nimic. Știam doar că era mai slăbit pentru că moartea soției l-a afectat foarte mult”, a spus o rudă a bărbatului, potrivit gorjeanul.ro.

Nu a mai fost văzut de o săptămână

„Cam de-o săptămână nu l-am mai văzut pe aici. Pe ulița asta de lângă mine el avea un atelier de tâmplărie și îl vedeam zilnic mergând acolo. Venea de la atelier cu o dubiță spre casă, iar acum ni s-a părut suspect că nu îl mai vedem cu mașina venind pe uliță. Nu prea mergeam la el că avea vreo 20 de câini în gospodărie acolo. Erau și de luptă, nu intra nimeni acolo. Când scăpau câinii, făceau prăpăd. Acum dintr-o dată am văzut Poliția la el la poartă și mi-am dat seama că e ceva rău. Erau deja polițiștii în casă. Am înțeles că au spart ușa și au trebuit să tranchilizeze un câine sau doi ca să intre. L-am văzut mort pe el pe un hol din casă. Era negru, era clar că era mort de mai multe zile, nu era de o noapte, două. Îi murise soția și era tot mai slăbit. Muncea cu tâmplăria la atelier, dar era slăbit rău. Cei care au intrat acolo au spus că era și un câine mort lângă el. Câinii erau obișnuiți cu el că altfel, de câte zile o fi fost el mort acolo, i-ar fi făcut ceva. El le căra mâncare cu sacii, nu stăteau flămânzi”, spune un vecin.

Nehrănite de mult, animalele erau slăbite şi în vizibilă suferinţă. Deocamdată nu se ştie din ce cauză a murit bărbatul. Împrejurările în care s-a produs decesul urmează să fie clarificate de polițiști, în curs fiind o anchetă.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 63 de ani, din comuna Peștișani, este posibil să fie decedat în locuință. La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, ocazie cu care bărbatul a fost găsit decedat într-o anexă a locuinței. A fost efectuată cercetarea la fața locului, iar în urma examinării vizuale a cadavrului nu s-au constatat urme de violenţe pe cap, trunchi sau membre. Cadavrul a fost transportat la SML Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbat, găsit mort în casa din Gorj, alături de unul dintre câinii săi. Nicolaie nu mai fusese văzut afară de zile bune