Antena Meniu Search
x

Curs valutar

“Familia era oxigenul lui, Nicole era raza lui de soare”. Lacrimi pentru Sergiu, un român răpus de cancer în Marea Britanie

Sergiu s-a stins din viaţă brusc în Marea Britanie, la doar 41 de ani, din cauza unui cancer pulmonar în fază terminală.

de Monica Palade

la 06.12.2021 , 14:31

Mereu vesel şi optimist, românul a luptat până în ultima clipă, dar boala a fost mai puternică. În urma sa, bărbatul a lăsat o soţie îndurerată şi o fetiţă de doar 12 ani, care nu îşi va mai vedea niciodată tatăl.

Prietenii lui Sergiu sunt împietriţi de durere şi încearcă să strângă bani pentru a-l putea înmormânta pe român.

„Cu siguranță fiecare dintre noi l-am întâlnit pe Sergiu la o petrecere, la un gratar, la o voie bună...pentru că ăsta era Sergiu. Un om cu suflet bun și sincer, voie bună și mereu răspândind bucurie. Acum însă un zambet s-a dus dintre noi și cu siguranță ar vrea să ne vadă pe toți împreună pentru ultima dată, deoarece casa lui era mereu plină de prieteni.

Articolul continuă după reclamă

2 Noiembrie a fost ziua care i-a schimbat viața, i-a luat speranța atunci când a fost diagnosticat cu cancer la plămâni. A luptat cu boala, însă viața nu i-a dat nicio sansă, nu i-a dat șansa de a ajunge la un tratament. Astfel încât, în 1 Decembrie a strâns-o pentru ultima dată de mână pe soția lui, pe Georgiana.

Pe acelaşi subiect

Ziua care i-a schimbat viaţa definitiv

Îmi amintesc, nu mai târziu de 20 noiembrie, programam împreună un alt gratar, o altă petrecere. Eram toți siguri că va învinge încă o dată, că se va ridica și ne va umple sufletele cu povești și voie bună. Mereu i-am zis că se va face bine și îsi dorea, dacă va reuși să treaca peste acest impas, să-și cumpere o caravană unde să se bucure de viață, să se bucure de familie, își iubea familia și trăia pentru ea. Familia era oxigenul lui, Nicole era raza lui de soare, Georgiana iubirea înfocată de care avea nevoie, Doina, mama lui, mereu un suflet pentru el.

Acum pe un ultim drum, haideți să ne adunăm din nou împreună și să îi susținem fetele care au rămas să-i plângă sufletul dus spre cer, să le aducem un suport financiar de care poate vor avea nevoie pe viitor”, este povestea postată pe o rețea de socializare Rest In Peace our Sergiu pentru strângere de fonduri.

„Te-am cunoscut ca fiind un om deosebit și plin de viața , m ai învățat și m ai îndrumat ca un tata , lipsa ta ne a șocat pe toți ……….multă putere familiei tale minunate … îmi pare nespus de rău ce sa întâmplat Sergiu Sergiu-Ionut Tunsu!!!! O sa rămâi in amintirea mea mereu!!”

“Doina ,sunt alături de tine , aflând de moartea unicului tau fiu Sergiu , atât de tânăr. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Dumnezeu să te întărească , să poți trece peste această mare durere , având alături nepoțica și nora”, sunt doar câteva din mesajele emoţionante postate în memoria românului", sunt doar câteva din mesajele emoţionante postate în memoria românului.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » “Familia era oxigenul lui, Nicole era raza lui de soare”. Lacrimi pentru Sergiu, un român răpus de cancer în Marea Britanie