Antena Meniu Search
x

Bărbat din Petroşani înşelat cu 20.000 de euro de o tânără cunoscută pe Facebook, care l-a cerut de soţ

Un bărbat din Petroşani a rămas cu inima rănită şi contul bancar gol, după ce s-a îndrăgostit de o tânără pe Facebook. Fata, după lungi discuţii şi promisiuni fierbinţi, l-a întrebat pe bărbatul din Petroşani dacă vrea să-i fie soţ, iar acesta a acceptat. Însă, fata avea o condiţie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.02.2019, 18:21

Păcălit de viitoarea soţie, cunoscută pe Facebook

Un bărbat din Petroşani a rămas cu inima rănită şi contul bancar gol, după ce s-a îndrăgostit de o tânără pe Facebook.

Fata, după lungi discuţii şi promisiuni fierbinţi, l-a întrebat pe bărbatul din Petroşani dacă vrea să-i fie soţ, iar acesta a acceptat. Însă, fata avea o singură condiţie.

Păcălit de viitoarea soţie, cunoscută pe Facebook

Povestea de iubire a unui bărbat din Petroşani s-a terminat în lacrimi şi cu declaraţii la Poliţie. 

Pe acelaşi subiect

Toamna trecută, bărbatul a cunoscut o femeie pe Facebook, de care s-a îndrăgostit rapid. Părea că este aleasa inimii lui şi părea că o poveste de dragoste minunată se înfiripă între cei doi, mai ales că doamna era o femeie de afaceri de succes.

După câteva luni de zile, femeia l-a luat prin surprindere pe bărbatul din Petroşani şi l-a cerut de soţ. Uluit, el a acceptat şi au început să-şi facă planurile de nuntă.

Femeia i-a spus că-i trimite 3 milioane de dolari ca să pregătească totul

După ce i-a spus că este prinsă cu afaceri importante, femeia i-a spus bărbatului din Petroşani că-i va trimite 3 milioane de dolari ca să pregătească totul în ţară pentru o nuntă de pomină, dar şi pentru un cuib numai pentru cei doi îndrăgostiţi.

Însă, înainte de a-i trimite banii, femeia a spus că suma respectivă i-a fost blocată într-un cont din Indonezia şi are nevoie urgentă de aproape 20.000 de euro pentru a plăti deblocarea sumei.

Cu gândul la soţia de milioane, bărbatul îndrăgostit I-a trimis toţi banii 

Barbatul a picat in plasa femeii si i-a trimis acesteia in perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, in diferite transe, 17.000 euro și aproximativ 2.000 de dolari, după care femeia nu i-a mai răspuns la mesaje.

Bărbatul si-a dat in cele din urma seama ca a fost inselat si a mers la politie sa faca plangere, iar oamenii legii au demarat cercetarile in vederea identificarii autorului.

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bărbat din Petroşani înşelat cu 20.000 de euro de o tânără cunoscută pe Facebook, care l-a cerut de soţ