Antena Meniu Search
x

Video Bărbat, la spital după ce a provocat un accident cumplit, în Buzău. A acroşat o betonieră, un autobuz şi alte 2 maşini, după o manevră periculoasă

Accident grav pe o stradă din Buzău. Două persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce 5 autovehicule s-au ciocnit, printre ele fiind şi un autobuz plin cu călători. 

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 08:21

Vezi și

Impactul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Şoferul maşinii, care a provocat accidentul, trece de pe o bandă pe altă fără să se asigure moment în care este lovit din plin de o betonieră care circula regulamentar. În urma impactului maşina este împinsă pe contrasens, acolo unde mai este lovită de un alt autoturism, dar şi de un autobuz. 

În accident a mai fost avariată şi o maşină parcată pe trotuar. Şoferul de 34 de ani şi o femeie care se afla cu el în maşină au fost duşi la spital. Pasagerii autobuzului au scăpat nevătămaţi. Poliţiştii au dechis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat, la spital după ce a provocat un accident cumplit, în Buzău. A acroşat o betonieră, un autobuz şi alte 2 maşini, după o manevră periculoasă