Antena Meniu Search
x

Bărbat mort, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări, în Brăila. Fiul său a reuşit să se salveze în ultima clipă

Tragedie într-o comună din Brăila. Un bărbat a murit în propria locuinţă, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări. Fiul său a reuşit să se salveze în ultimele momente. 

de Redactia Observator

la 16.01.2024, 15:30

Un bărbat de 65 de ani din comuna brăileană Roşiori a decedat într-un incendiu izbucnit în propria locuinţă, informează marţi Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

La locul evenimentului au acţionat Garda de intervenţie Însurăţei şi pompierii Punctului de lucru Dudeşti cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

"În urma misiunii de căutare-salvare, în interiorul locuinţei a fost găsită o persoană de sex masculin în vârstă de 65 ani, decedată. Fiul proprietarului a reuşit să se evacueze până la sosirea forţelor de intervenţie. Au ars locuinţa construită din paiantă, cu o suprafaţă de circa 80 metri pătraţi şi bunurile din interior, în totalitate. Incendiul a fost observat şi anunţat târziu de către un vecin", precizează ISU Brăila, potrivit Agerpres.

Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă care prezenta defecţiuni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bărbat mort, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări, în Brăila. Fiul său a reuşit să se salveze în ultima clipă