Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bărbat mort pe loc, după un impact fatal cu un TIR, în Suceava. Mașina în care se afla s-a transformat într-un morman de fiare

Accident grav în Suceava. Un bărbat a sfârșit între fiarele mașinii făcute morman, în urma unui accident rutier grav. Nenorocirea s-a produs joi, pe DN 2E, în zona localităţii Cornu Luncii, după ce mașina în care bărbatul se afla s-a izbit de un TIR,  a informat ISU Suceava.

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 16:22

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD B2, iar în sprijinul acestora au ajuns şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava. Potrivit sursei citate, în eveniment au fost implicaţi doar conducătorii autovehiculelor.

Mort pe loc, după impactul violent

Unul dintre şoferi, aflat în stare de inconştienţă, a rămas încarcerat, iar salvatorii au procedat la extragerea acestuia. Bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viaţa şi s-a constatat decesul. Poliţia va stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Bărbat mort pe loc, după un impact fatal cu un TIR, în Suceava. Mașina în care se afla s-a transformat într-un morman de fiare