Antena Meniu Search
x

Bărbatul care şi-a ucis soţia şi şi-a incendiat soacra, la Reghin, avea portbagajul maşinii plin cu bidoane cu benzină

Încă o crimă şochează România! Un fost profesor din Reghin şi-a înjunghiat soţia de care tocmai divorţase, apoi a incendiat-o, în faţa mamei ei.

Vezi și

Încă o crimă şochează România! Un fost profesor din Reghin şi-a înjunghiat soţia de care tocmai divorţase, apoi a incendiat-o, în faţa mamei ei. Imobilizată la pat, bătrâna nu a putut nici să-şi salveze fiica, şi nici viaţa. Împreună, cele două au murit, în timp ce ucigaşul a privit de la distanţă cum pompierii încearcă să stingă flăcările. Bărbatul a fost arestat preventiv şi recunoaşte totul. 

Un divorţ după o căsnicie de 28 de ani s-a încheiat cu o crimă anunţată. Viorel Muntean, fost profesor de geografie şi inginer. Aseară, a intrat în apartamentul în care Cecilia, fosta lui soţie, locuia de un an împreună cu mama sa paralizată. A lovit-o de 11 ori cu un cuţit. Totul, sub ochii bătrânei care nu şi-a putut apăra fiica. După ce a ucis, a incendiat casa. 

Din flăcări, salvatorii au scos-o în viaţă pe bătrâna de 85 de ani. Avea însă arsuri grave pe jumătate de corp şi s-a stins la un spital din Bucureşti. Nici fiica ei n-a mai putut fi salvată. 

Poliţiştii l-au reţinut chiar în faţa blocului în care a ucis. Se urcase în maşină şi privea cum arde apartamentul soacrei sale. Din portbaga,j anchetatorii au ridicat mai multe bidoane în care s-ar fi aflat benzina cu care ar fi aprins apartamentul.

Relaţia celor doi soţi s-a terminat în urmă cu un an. După un lung şir de violenţe, ea a decis să divorţeze. Avea şi un ordin de protecţie, care a expirat însă în ianuarie. Şi făcuse chiar plângere la poliţie pentru ameninţare. 

În timp ce proiectul pentru obţinerea mai uşoară a ordinului de protecţie stă blocat în Parlament, astfel de tragedii au loc din ce în ce mai des: 

Alexandra Marin, înjunghiată de fostul său iubit, un militar, într-un coafor din Titu. Anastasia Cecati, ucisă de fostul soţ, medic stomatolog. Monica Buliga, omorâtă împreună cu cei doi copii. Sunt doar câteva dintre victimele violenţei domestice, care a devenit un fenomen periculos în România. 

Statisticile politiei arată că o femeie agresată depune şi retrage o plângere împotriva partenerului violent  de ŞAPTE ori, înainte ca relaţia lor să ia sfârşit. 

Şi dacă ar vrea să plece, multe victime nu ar avea unde. România are 11 judeţe fără niciun centru de consiliere sau adăpost pentru persoanele abuzate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bărbatul care şi-a ucis soţia şi şi-a incendiat soacra, la Reghin, avea portbagajul maşinii plin cu bidoane cu benzină