Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Ilfov a încercat să-și ia viața aruncând tot blocul în aer

Un bărbat din Ilfov ar fi încercat să-și ia viața aruncând tot blocul în aer. Furios că soţia l-a părăsit şi a luat cu ea şi copiii, bărbatul ar fi provocat intenţionat o explozie în apartament. A pus astfel în pericol zeci de familii. Din fericire, niciun vecin nu a fost rănit, dar mai multe locuinţe au fost răvăşite de suflul exploziei.

de Redactia Observator

la 27.07.2020, 22:54

Vezi și
  • Bărbatul ar fi vrut să se sinucidă pentru că soția l-a părăsit și a luat și copiii cu ea.

Explozia a zguduit tot cartierul de lângă Bucureşti într-o seară liniştită de duminică. Geamurile caselor s-au spart, iar uşile au sărit din toc. Blocul arată de parcă ar fi explodat o bombă înăutru. 

Deflagraţia a avut loc într-un apartament de la demisol, unde locuieşte un bărbat de 51 de ani. Vecinii spun că totul a fost premeditat, individul ar fi fost supărat că soţia a plecat recent cu copiii de acasă. 

Ca prin minune, bărbatul este singurul rănit. A ieşit pe picioarele lui din bloc, dar are arsuri pe 35% din suprafaţa corpului şi este acum în spital. Nu e prima dată când ar fi încercat să se sinucidă. 

Alexandru Zainea, ISU Bucureşti-Ilfov: Am intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, două ambulanțe, un echipaj CBRN și echipajul de la Salvatori. Au fost afectate, pe lângă apartamentul unde a avut loc explozia, alte patru apartamente la nivelul demisolului. 

Structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată, aşa că locatarii s-au putut întoarce în case, dar încă nu ştiu cu ce bani îşi vor renova locuinţele. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Ilfov a încercat să-și ia viața aruncând tot blocul în aer