Antena Meniu Search
x

Video Bărbat snopit în bătaie cu bâtele, chiar în fața casei, la Poroschia. Agresorii l-au băgat în spital

Un bărbat din localitatea Poroschia, județul Teleorman, a ajuns miercuri seara la spital după ce a fost snopit în bătaie cu bâtele de către patru indivizi.

de Redactia Observator

la 25.08.2022, 17:02

bătaie în Poroschia
Bărbat snopit în bătaie cu bâtele, chiar în fața casei, la Poroschia. Agresorii l-au băgat în spital - impactnews24.ro

Omul stătea în fața casei atunci când agresorii au parcat lângă el, s-au dat jos din mașină ca mafioții și au început să-l lovească. La un moment dat, victima a căzut la pământ, dar loviturile au continuat, deși cu mai mică frecvență - semn că bătăușii s-au temut să nu îi provoace răni fatale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia bărbatului bătut în Proschia acuză poliția că "nu mișcă un deget"

Potrivit impactnews24.ro, soția și copiii bărbatului agresat au fost amenințați și se tem să mai iasă afară din casă. Acești acuză autoritățile că nu mișcă un deget în acest caz. Conform sursei citate, referitor la acuzațiile aduse de familia bărbatului bătut, reprezentanții IPJ Teleorman spun, sec, că este vorba despre "un conflict spontan între doi bărbați din aceeași localitate". 

Se pare că între bărbat și agresori ar mai fi existat o discuție în contradictoriu și în urmă cu trei luni, care s-ar fi terminat tot cu niște lovituri încasate de victimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bărbat snopit în bătaie cu bâtele, chiar în fața casei, la Poroschia. Agresorii l-au băgat în spital