Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bărbat spulberat de maşina Poliţiei, pe o trecere de pietoni din Galaţi. O cameră de supraveghere a filmat accidentul

Un bărbat de 60 de ani se zbate acum între viaţă şi moarte după ce a spulberat de o autospecială de poliţie, chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut pe drumul judeţean 251, în localitatea Cudalbi din Galaţi.

de Redactia Observator

la 26.07.2024 , 17:15

O cameră de supraveghere montată în zonă a suprins impactul violent. În imagini se observă cum, deşi aburii alcoolului îi încetinesc pasul, pietonul se asigură înainte de a traversa.

Călcat pe trecere de maşina de Poliţie

Însă, imediat ce pune piciorul pe zebră este izbit de maşina de Poliţie. Pietonul a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital, iar în timpul zborului a intrat în stop cardio-respirator. Din fericire, a răpuns manevrelor de resuscitare, dar a ajuns în stare gravă la Spitalul de urgenţă Galaţi. Şoferul autospecialei a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Vezi și

"La data de 25 iulie 2024, în jurul orei 17:45, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 251, în localitatea Cudalbi. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că o autospecială de poliție ar fi acroșat un bărbat, de 60 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii, survenind rănirea acestuia. Acesta a fost preluat de echipajul medical și transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Autospeciala de poliție nu avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune", a transmis IPJ Galaţi.

Şoferul autospecialei a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Bărbat spulberat de maşina Poliţiei, pe o trecere de pietoni din Galaţi. O cameră de supraveghere a filmat accidentul